1. Leai se fa'amaufa'ailoga pito (oti malulu): e masani lava ona tipi sa'o i seleulu eletise.O lenei auala tipi e faigofie ona gaosia le lint i luga o le pito, ma e le mafai ona faʻamamaina pe a uma ona tipi.I le faagasologa o le solo maie leai se pefu, o se numera tele o ie meataalo o le a gaosia i luga o le pito, e leai se mama.E masani lava, e le fautuaina e faʻaaoga.
Vailafu potu mama Polyester

2. Leisa tipi: e ala i le faʻafefeteina maualuga-vevela faʻafefeteina o le laser, o le faʻamaufaʻailoga pito e lelei ma e leai se pulou lauulu.A uma ona tipi, e mafai ona faia le fufuluina ma le faamamaina o upega, ina ia mafai ai onaie leai se pefue mafai ona o'o i se tulaga maualuga e leai se pefu O le fa'aletonu o le mata o le a fai si malo ona ua gau.E masani lava e leai se faʻafitauli i le faʻalogo i mea i le taimi o le solo.I le taimi nei, 75% o le maketi o loʻo faʻaogaina lenei ituaiga auala faʻamaufaʻailoga.
Vailafu potu mama Polyester

3. Ultrasonic edge banding: e ala i le vibration e gaosia e le ultrasonic vibration unit (vibrator) (faaliliuina le eletise eletise i le malosi faʻainisinia), e faʻafeiloaʻi le vevela e ala i le pu (ulu uelo), ona nutimomoia lea o le ie e le tipi.O lenei fusi pito o se tasi lea o auala tipi o loʻo iai nei moie leai se pefu.E lelei le a'afiaga o le pito ma e le faigata le pito.Ae ui i lea, o lenei metotia tipi e taugata tele, o lea naʻo se numera laʻititi o atinaʻe malolosi o le a filifilia.Ole fa'atauga ole maketi e tusa ma le 15%.
Vailafu potu mama Polyester


Taimi meli: Sep-05-2022